Ontruiming en Opleveren

Een specialistische dienst van Captae:
Ontruimen of leeghalen van ruimten, woningen of gebouwen.

Wij ontzorgen in het ontruimen van ruimten of gebouwen van inboedel, inventaris of materialen, waarbij betreffende ruimte of gebouw aan gestelde eisen schoon wordt opgeleverd.

Samen met de opdrachtgever kijken we naar de behoefte, gewenste afspraken, eventuele tijdelijke opslag en (afvoer)mogelijkheden van de verwijderde inboedel, inventaris en/of materialen. Hiermee ontzorgen en ondersteunen we de opdrachtgever en bieden we rust en overzicht.

Het gaat om een betrouwbare, zorgvuldige en snelle wijze van ontruiming, als ook een efficiënte oplevering van ruimten en of gebouwen. De opdrachtgever krijgt eventueel extra tijd om beslissingen te nemen door de afgevoerde inboedel of inventaris, tijdelijk op te laten slaan.

In een situatie van snelle ontruiming of overlijden van een bewoner is emotie of tijd een cruciale factor in het gehele proces. Op een transparante en vertrouwde manier ontzorgt Captae haar opdrachtgevers en ondersteunen we in dit proces. Wij willen dat de opdrachtgever dit ervaart als welkome rust in het proces, persoonlijke zorg en aandacht, adempauze om beslissingen te kunnen nemen en hierdoor een weloverwogen traject gevolgd wordt.